Öz Kevser Vakfı olarak Türkiye Gençlik STK'ları Platformu, Suriye’nin Halep kentinde sivil katliamını ve Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısını protesto ettik.

İNCELE

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, 3 Mayıs 2014 Cumartesi Saat 10.00 – 15.00 arasında MÜSİAD Konferans Salonu’nda “Gençlik Sorunlarımıza Sivil Toplum Tedbirlerimiz” konulu bir istişare toplantısı yaptı.

İNCELE

Birliğe üyelik noktasında, son 2 yılda sadece vakıf merkezi değil tüm türkiyede vakfımıza bağlı dernek ve temsilciliklerde, yoğun çalışmalar yapıldı.

İNCELE

Öz Kevser Vakfı olarak 11.12.2016 pazar günü Eyüp sultan camisi önünde Mevlid kandili münasebetiyle ve aziz şehitlerimiz için ikramlarda bulunduk.

İNCELE

Hepsinin gözlerinde anne baba özlemi vardı

İNCELE

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Üyesi UTESAV'ın düzenlediği "TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ" Paneline Katılıdık.

İNCELE

10 Aralık 2016 da İstanbul Beşiktaş’ta bir futbol maçından sonra yapılan terör saldırısı sonrasında Öz Kevser Vakfı basın bildirisini yayınladı.

İNCELE

Madde Bağımlılığından Kurtulan Gençlerle aynı tabağa kaşık salladık Ezanın okunmasıyla beraber oruçlarımızı açtık

Ülkede bulunan su sıkıntısı nedeniyle Vakfımız Burkina Faso'da

Öz Kevser Vakfı olarak kısa bir süre içerisinde yaptığımız yardım çağrısında

İNCELE

Öz Kevser Vakfı Gençler Bağımlı Değil, Bağımsız Olmalı sloganıyla Madde Bağımlısı ve Dezavantajlı Gençle

Vakıflar Genel Müdürlüğünün düzenlediği Vakıflarlar Haftası Münasebetiyle

Öz Kevser Vakfı olarak kısa bir süre içerisinde yaptığımız yardım çağrısında

İNCELE

Vakfımızın öğrenci evlerinin kalitesini ve standartlarını göstermesi açısından sadece bir tanesinin fotoğraflarını paylaşıyoruz sizlerle.

İNCELE

9 Mayıs Cuma Namazı Sonrasında Vakıf Kurmuş Ecdadımızın Ruhları İçin Hatm-i Şerif ve Dua Okundu

İNCELE

Bir Müslümanın ihtiyacını giderenin, kıyamet günü ALLAH başka bir ihtiyacını giderir.

İNCELE

Öncelikle Suriye’de yaşanan dramı ve sebeplerini bir hatırlayalım; bilindiği gibi Tunus’ta başlayıp Libya, Mısır, Suriye ve Yemen gibi ülkelere yayılan halk hareketleri farklı sonuçlar ortaya çıkardılar.

Madde Bağımlısı Gençlere Yönelik Projelerimiz için Kızılay'ı ziyaret ettik

İNCELE

Öz Kevser Vakfı Geleneksel Hale Getirdiği Üç Aylar Programı Miraç Kandili ile birlikte kutladı, Somada hayatını kaybedenler için dualar edildi, Halkın yoğun Katılım Oldu, Stad ve sahanın içi doldu taştı.

İNCELE

Suriye'de kendi topraklarında mülteci durumuna düşmüş iman kampını ziyaret ettik