Terörü ve Destekçilerini Lanetliyoruz..!

10 Aralık 2016 da İstanbul Beşiktaş’ta bir futbol maçından sonra yapılan terör saldırısı sonrasında Öz Kevser Vakfı basın bildirisini yayınladı.

Beşiktaş’ta bir spor müsabakası sonrasında çevik kuvvet birliği hedef alınarak polisimize ve halkımıza karşı yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Bu hain saldırı sonrasında şehit olmuş polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acılı günde, başta şehit veren ailelerimiz olmak üzere, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Bu saldırı da bundan önceki saldırılarda olduğu gibi Türkiye’nin bağımsızlığına ve istikrarına yapılmıştır. İnsan olma onurlarını terör belasıyla ayaklar altına almaktan zerre kadar rahatsızlık duymayan, insanlıktan nasipsiz bu zavallıları lanetliyoruz. Teröre destek veren kişi, kurum ve devletlerin bu vahşete ortak olmanın cezasını bir gün çekeceklerine inanıyoruz.

Devlet , millet kaynaşmasından rahatsız olanlar, bu bombaları patlatmaktadır. Bağımsız, güçlü ve birlik içindeki bir Türkiye birilerinin uykularını kaçırmaktadır. Türkiye terörün üstesinden gelecek güçtedir. Bizim gücümüz birlik ve beraberliğimizdedir. Bu millet, her zaman aklıselimin ve sağduyunun arkasında olmuştur.

Yaşananlara bakıldığında, terörün dini, dili ve ırkının olmadığını milletçe bir kere daha görmüş olduk. Yıllarca uluslararası politikada maşa olarak kullanılan terör örgütlerinin taşeronluğunu yaptığı kan tüccarlığının yıkım ve gözyaşından başka bir şey getirmeyeceği açıktır. Ülkelerce uzun süre yürütülen “Senin teröristin kötüdür, benim teröristim iyidir” politikasının artık iflas ettiği ve hiç kimseden itibar görmediği ortadadır. Hiçbir sebep insanlıktan nasibini almamış kişilerin insan hayatını hedef almasını haklı bir gerekçe olarak gösteremez.

Genel Başkanı

Ferhat Çalışye