Öz Kevser vakfı olarak Mevlid kandilini ve Aziz şehitlerimizin anısına kitap ve lokum dağıtımı yaptık...

Öz Kevser Vakfı olarak 11.12.2016 pazar günü Eyüp sultan camisi önünde Mevlid kandili münasebetiyle ve aziz şehitlerimiz için ikramlarda bulunduk.

Vakıf başkanımız Ferhat Çalışye, mesajında şu sözlere yer verdi;

İnsanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını artırmaya vesile olan bu mübarek gün ve gecelerde kendimizi yenilememiz geçmişimizi muhasebe etmemiz geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu bilinçle yüreğimizi ulaşabildiğimiz ve uzanabildiğimiz tüm gönüllere açmalı, insani ve ahlaki değerlerin güçlenmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Beşiktaşta yaşanan hain saldırı için sözlerine şöyle devam etti;  Yaşananlara bakıldığında, terörün dini, dili ve ırkının olmadığını milletçe bir kere daha görmüş olduk bir spor müsabakası sonrasında çevik kuvvet birliğimize hedef alınarak polisimize ve halkımıza karşı yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Bu hain saldırı sonrasında şehit olmuş polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu acılı günde, başta şehit veren ailelerimiz olmak üzere, milletimize başsağlığı diliyoruz.